اختلال ADHD مخفف چیست

ADHD مخفف چیست؟|اختلال ADHD|کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر

سر فصل مطالب

ADHD مخفف چیست؟ ADHD مخفف Attention Deficit Hyperactivity Disorder است که نوعی اختلال رفتاری – رشدی است که اختلال کم توجهی – بیش فعالی نامیده می شود. این اختلال با فقدان توجه و تمرکز، رفتار های تکانشگرانه، فعالیت بیش از اندازه یا ترکیبی از این موارد شناخته می شود. اختلال ADHD شایع ترین اختلال رفتاری در دوران کودکی و سنین بلوغ بوده و حدود 3 تا 5 درصد کودکان پیش از رسیدن به سن مدرسه به اختلال ADHD مبتلا می شوند. به طور معمول کودکان مبتلا به ADHD در دقت و تمرکز دچار ناتوانی شده و یادگیری آن ها نیز کند است، هم چنین کودک فعالیت های بدنی غیر عادی و زیادی دارد. اغلب کودکان مبتلا به ADHD به یک یا چند اختلال رفتاری دیگر نیز دچار می شوند. حتی ممکن است یک مشکل روانی همچون افسردگی نیز داشته باشند. کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر با جمعی از متخصصین حرفه ای و مجرب تحت نظر دکتر متخصص در زمینه درمان اختلال ADHD، رضایت همیشگی مراجعان را به خود جلب می کند. خدمات  گفتاردرمانی بیش فعالی و نقص توجه و کاردرمانی بیش فعالی با استفاده از امکانات خاص مرکز نظیر اتاق تاریک، سنسوری روم، ماساژ درمانی و… موجب توفیق روزافزون این مرکز در درمان کودکان گردیده است.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

اختلال ADHD

همان طور که تا کنون متوجه شدید، ADHD همان اختلال بیش فعالی می باشد.در نظر عموم مردم بیش فعالی اختلالی است که کودک بی ملاحظه بوده و جنب و جوش زیاد دارد و بسیار حرف می زند. اما در نگاه علمی، بیش فعالی این نیست. با این که میزان این اختلال در جامعه زیاد شده، اما علت اصلی به وجود آمدن اختلال ADHD هم چنان مشخص نیست. با این حال اغلب محققان و دانشمندان بر این باورند که بروز اختلال ADHD به طور معمول مربوط به ریشه های عصبی و ژنتیکی می باشد.

علائم اختلال ADHD در کودکان

-نداشتن تمرکز و توجه

-بی قراری دائم

-حرکات بئنی بیش از حد

-فراموشی و حواس پرتی بسیار

-حرف زدن بیش از حد

-انجام کار ها با بی دقتی

-ناتوانی در انتظار

-بدون فکر کاری انجام دادن

-قطع ناگهانی حرف دیگران

-نداشتن احساس خطر در انجام کار ها

-ناتوانی در آرام نشستن در یک محیط ساکت

تشخیص اختلال ADHD

تشخیص اختلال ADHD ساده نیست چرا که اختلالات دیگری همچون اضطراب، اختلالات خواب، افسردگی و… هم علائمی شبیه علائم اختلال ADHD را دارند. لزوما هر کودکی که تحرک زیاد داشته یا زیاد صحبت می کند، به ADHD مبتلا نیست. برای تشخیص اختلال ADHD باید به پزشک متخصص و یا متخصصین تشخیص بیش فعالی مراجعه کرد. پس برای تشخیص دقیق تر و درست تر این اختلال، باید به مراکز تشخیص و درمان بیشفعالی کودکان همچون کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر مراجعه کنید تا هر چه زودتر اختلال ADHD کودک تان شناسایی شده و به نتایج مطلوب تر برسید.

درمان اختلال ADHD در کودکان

اختلال ADHD در صورت عدم درمان ممکن است مشکلات جدی از جمله افسردگی، اعتیاد به دخانیات و… را در پیش داشته باشد؛ بنابراین در صورت مشاهده نخستین علائم، به دنبال روش های درمانی باشید. از جمله روش های درمانی می توان به روش های زیر اشاره کرد:

-رفتار درمانی

گفتاردرمانی

-بازی درمانی

– کاردرمانی

-روان درمانی

-دارو درمانی

اختلال ADHD

error: Content is protected !!