داروهای جدید بیش فعالی

داروهای جدید بیش فعالی|انواع دارو های بیش فعالی|کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر

سر فصل مطالب

اختلال بیش‌ فعالی و نقص توجه نوعی اختلال است که سبب می ‌شود کودکان در مدیریت رفتار های خود دچار مشکل شوند. اختلال بیش فعالی یکی از رایج ترین اختلالات روان شناسی در کودکان است. شیوع این بیماری در پسران ۳ برابر بیش تر از دختران می باشد. کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی به مشکل در کنترل رفتارهای خود دچار می شوند. این کودکان ممکن است در مکان ‌هایی که باید آرام باشند، بیش از حد سرو صدا و جنب و جوش داشته باشند و حتی در ارتباط با سایر همسالان خود دچار مشکل باشند. به همین علت دچار مشکلات عملکردی بسیاری در منزل و هم چنین مدرسه خواهند شد. آن‌ ها ممکن است به افت تحصیلی دچار شوند و همین طور به علت این که درک صحیحی از مفهوم خطر ندارند، خود را در شرایط بسیار خطرناک قرار دهند. کودکان به طور طبیعی احتمال دارد در شرایط مختلف خسته شوند و یا نخواهد به چیزی توجه کنند و یا تحت تاثیر استرس و اضطراب، برخی از علائم بیش ‌فعالی را از خود نشان دهند، ولی این به این معنا نیست که آن ها لزوما به اختلال بیش فعالی دچار شده اند. انواع دارو های بیش فعالی برای درمان نشانه های بیش فعالی و نقص توجه وجود دارد از جمله دارو های محرک بیش فعالی و دارو های غیر محرک بیش فعالی. علاوه بر دارو های جدید بیش فعالی، انواعی از روش های توانبخشی همچون کاردرمانی، گفتاردرمانی و رفتاردرمانی برای درمان بیش فعالی وجود دارند. کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر، بهترین مرکز درمان بیش فعالی کودکان در تهران، با دو کلینیک در غرب و شرق تهران در حال ارائه خدمت به کودکان مبتلا به بیش فعالی و نقص توجه می باشد. و تلاش دارند مصرف داروهای بیش فعالی را برای کودکان به حداقل برسانند.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

دارو های جدید بیش فعالی

انواع دارو های بیش فعالی خواسته تمامی خانواده های نگران اختلال بیش فعالی کودکان بوده اما باید به این نکته توجه کرد که نمی ‌توان نوع خاصی را برای تمامی کودکان مبتلا مناسب دانست، بلکه معیار هایی همانند سابقه بیماری، ژنتیک و فیزیولوژی بدنی می توانند در انتخاب نوع دارو اثر گذار باشند. دارو های محرک‌ سیستم عصبی مرکزی جدید ترین دارو هایی هستند که به منظور درمان اختلال بیش فعالی تجویز می‌ شوند. این دارو ها سبب افزایش ترشح دوپامین و نور اپی ‌نفرین شده و عملکرد مغز را بهبود می‌ بخشند. احتمال دارد دارو های محرک بر روی کودک مبتلا به اختلال بیش فعالی به اندازه کافی تاثیر نگذاشته باشد یا مصرف آن‌ ها عوارض جانبی و مشکلاتی را برای کودک به دنبال داشته باشد؛ در این صورت، فرد متخصص دارو های غیر محرک را برای کودک تجویز خواهد کرد.

دیگر روش های درمان بیش فعالی

علاوه بر استفاده از انواع دارو های جدید بیش فعالی، باید پذیرفت که با پیشرفت هر چه بیش تر علم، درمان های غیر دارویی همچون رفتار درمانی، روان درمانی، کاردرمانی و آموزش والدین نیز توصیه می شود که تا به امروز نتایج شایانی را به همراه آورده است. با این ­که برای درمان اختلال بیش فعالی در ابتدا از دارو ها کمک گرفته می ‌­شود، اما بیمارانی که تحت رفتاردرمانی قرار می ‌­گیرند، در آخر به مقدار داروی کم­ تری احتیاج دارند یا می ‌­توانند کاملا مصرف دارو را قطع کنند. از طرفی، مقالات اخیر نشان می ­‌دهد که استفاده همزمان از دارو و رفتاردرمانی می تواند بهترین نتیجه ممکن را در پی داشته باشد. در ضمن باید به این نکته مهم نیز توجه کنید که بهترین روش درمان اختلال بیش فعالی و نقص توجه برای هر کودک متفاوت از دیگری است و همان طور که گفتیم به سابقه بیماری، ژنتیک و فیزیولوژی بدن بستگی دارد.­­

انواع دارو های بیش فعالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.