علائم اوتیسم در نوزادان

علائم اوتیسم در نوزادان | علائم اولیه اوتیسم در نوزادان | اوتیسم در کودکان | دکتر صابر

سر فصل مطالب

لزوم آگاهی از علائم اولیه اوتیسم در نوزادان

خانواده و در راس آن پدر و مادر، بیشترین تاثیر را در جلوگیری از بروز اوتیسم در کودکان دارند چراکه بیشترین زمان را با او می گذارنند . پس می بایستی با تکمیل اطلاعات خود راجع به علائم اوتیسم در نوزادان ،اگر علائم هشداردهنده ای مشاهده کردند ، با مراجعه  به مرکز جامع اتیسم دکتر صابر در اسرع وقت، تشخیص قطعی اوتیسم را سرعت داده و با استفاده از تکنیک های درمانی مدرن و موثر گفتار درمانی اوتیسم و کاردرمانی اوتیسم باعث کنترل اوتیسم در کودکان شوند. اما آیا می توان علائم اولیه اوتیسم در نوزادان را شناسایی کرد؟ جواب مثبت است، پس ضروریست والدین معاینه های پیش از یک سالگی را جدی بگیرند تا از بروز اوتیسم در کودکان خود جلوگیری کنند. مشاهده علائم اوتیسم در نوزادان دلیل قطعی اختلال اوتیسم در کودکان نیست بلکه در صورت بروز چنین علائمی می بایستی رفتار کودک توسط دکتر صابر مورد ارزیابی تخصصی و دقیق تر قرار گیرد .

جهت تماس با مرکز اوتیسم جناب آقای دکتر صابر (شعبه شرق:کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ،شعبه غرب: کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

علائم اولیه اوتیسم در نوزادان

مرور علائم اوتیسم در نوزادان

برخی علائم اولیه اوتیسم در نوزادان به این صورت است که نوزاد در فاصله 3 الی 7 ماهگی نسبت به بازی ها و خنداندن چهره ای بی تفاوت دارد و هیچ گونه عکس العملی در مواجهه با صدای اطرافیان نشان نمی دهد . سایر مهارتهای رشدی که در ۳ ماهگی انتظار داریم، توانایی تعقیب حرکت اشیا و افراد و عکس العمل مناسب درقبال آنان است پس زمانیکه والدین نوزاد را در مواجهه با محرک های محیطی مثل حرکت اشیا و افراد ،صداها و تغییرات نور غیر طبیعی دیدند ،این مسئله را به عنوان سیگنال مشکوک به اوتیسم در کودکان با متخصصان کلینیک دکتر صابر مطرح کنند .معمولا در ۹ ماهگی نوزادان با تک کلمات روابط گفتاری را شروع کرده و به مرور با کلمات بیشتری آن را گسترش می دهند ، علائم اولیه اوتیسم در نوزادان این است که نه تنها قادر به این توانمندی نیستند بلکه در موقعیتی که اطرافیان و مخصوصا والدین سعی دارند با او صحبت کنند ، هیچ واژه ای بیان نکرده و تنها به صورت فرد زل می زنند. کودکان سالم شوق زیادی به بازی کردن و به خصوص بازی های گروهی دارند اما از علائم اوتیسم در کودکان این است که علاوه بر بی رغبتی به جمع، دوست دارند در گوشه ای به تنهایی با وسایل خود بازی کنند. از دیگر علائم اوتیسم در نوزادان که تیتر وار به آن اشاره می کنیم، تاخیر در راه رفتن تا یک سالگی، حرکات تکراری مثل چرخیدن به دور خود ،حساسیت غیر طبیعی و…

تاثیر عدم تشخیص و درمان به موقع اوتیسم در کودکان

اوتیسم در کودکان نه تنها مهارت های گفتاری و رفتاری ، بلکه عملکرد سایر اندام های بدن آنها را هم تحت تاثیر قرار می دهد . مشکلات گوارشی مثل نقص در هضم و بلع غذا، اختلالات خواب مانند ، عدم هماهنگی عضلات بزرگ و کوچک پا ، بیماری هایی مانند تشنج و صرع و غیره. اما بیشترین تاثیر اوتیسم در کودکان بر بخش هایی از مغز است که مسئول کنترل و مدیریت احساسات، روابط و حرکات بدنی است. تعلل در شناسایی اوتیسم در کودکان، و به تبع آن تاخیر در دریافت روش های درمانی ، ضربات مهلکی بر آینده آنان وارد خواهد کرد. مرکز اوتیسم دکتر صابر پیشنهاد می کند والدین ،به ویژه در خانواده هایی که سابقه ابتلا دارند و یا کودک رفتار های مشکوک بروز می دهد، غربالگری ۹ ماهگی نوزادان را جدی گرفته و ارزیابی ۱۸ و ۲۴ ماهگی جهت تشخیص اوتیسم را نیز حتما پیگیری کنند.

error: Content is protected !!