اختلال خواب در اوتیسم

اختلال خواب در اوتیسم|بی خوابی در کودکان اوتیسم|مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی اوتیسم دکتر صابر

سر فصل مطالب

بی خوابی در کودکان اوتیسم یکی از مشکلات شایع می باشد. علائم این اختلال احتمال دارد برخی از نشانه ها را مشکل تر کند همچون رفتار های تکراری که سبب می شود خواب را سخت تر کند. اختلال خواب در اوتیسم دو برابر بیش تر از کودکان عادی است. برخی از کودکان مبتلا به اوتیسم به حالتی دچار می شوند که موجب می شود تنفس شان در شب چند بار توقف داشته باشد. هم چنین خواب در مبتلایان به اوتیسم احتمال دارد نسبت به دیگر افراد انرژی زایی کمتری داشته باشد. مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی اوتیسم دکتر صابر با ارائه خدمات متنوع و تخصصی در خصوص درمان اختلالات مختلف اوتیسم همچون درمان بی خوابی در کودکان اوتیسم، درمان مشکلات حسی کودکان اوتیسم، درمان مشکلات گفتاری و… به عنوان بهترین مرکز درمانی اوتیسم تهران شناخته شده است.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

مشکل بی خوابی در کودکان اوتیسم

بسیاری از کودکان مبتلا به اوتیسم اختلالاتی همچون اختلالات گوارشی، اختلال بیش فعالی یا استرس و اضطراب دارند که این اختلالات نام برده نیز می تواند باعث اختلال خواب در اوتیسم شود. حساسیت به نور، صدا، لمس یا چیز های دیگر ممکن است باعث بی خوابی در کودکان اوتیسم شود؛ یا به طور مثال درد های شکمی ناشی از یبوست احتمال دارد موجب بی خوابی در کودکان اوتیسم شود. هم چنین این کودکان ممکن است به علت بیماری های دیگر از دارو هایی استفاده کنند که سبب اختلال خواب شود. در بعضی موارد هم کودکان مبتلا به اوتیسم جهش هایی دارند که باعث اختلالات خواب می شود.

عوارض اختلال خواب در اوتیسم

تحقیقات اخیر نشان می دهد که کم خوابی در کودکان اوتیسم می تواند علائم اوتیسم همانند ضعف مهارت های اجتماعی را بدتر کند. کم خوابی در کودکان اوتیسم باعث تشدید رفتار های تکراری شده و هم چنین پیدا کردن دوست برای آن ها مشکل تر است. اما با این حال معلوم نیست که این مشکلات از بی خوابی منشا می گیرد یا ن.

درمان اختلال خواب در اوتیسم

از برخی جهت ها راه حل درمان اختلال خواب اوتیسم می تواند راحت باشد. به عنوان مثال ایجاد یک روال عادی یا ترتیب فعالیت ها موقع خواب. این کار غالبا می تواند به بی خوابی کودکان اوتیسم کمک کند. یا مثلا می توان میزان شدت نور یا حرارت اتاق خواب را تغییر داد. رعایت زمان خواب و بیداری می تواند بدن را در حالتی قرار دهد که کودک خواب بهتری داشته باشد. برای بسیاری از اختلالات خواب مکمل های ملاتونین ،البته با تجویز پزشک، می تواند یک راه درمانی خوب باشد. بعضی تحقیقات نشان داده که این مکمل ها به بی خوابی در کودکان اوتیسم کمک کرده تا سریع تر و راحت تر به خواب بروند.

دلیل بی خوابی در کودکان اوتیسم

-مشکل در آرام بودن یا خوابیدن

-داشتن مشکل در خواب مجدد بعد از بیدار شدن

-عدم توانایی در آرامش

-مشکلات حسی

-داشتن حساسیت به نور

-سابقه بیماری های عصبی

 

بی خوابی در کودکان اوتیسم

error: Content is protected !!