انواع بیش فعالی در کودکان

انواع بیش فعالی در کودکان|انواع بیش فعالی در بزرگ سالان|کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر

سر فصل مطالب

اختلال بیش فعالی و نقص توجه نوعی اختلال مزمن می باشد. این اختلال به طور معمول کودکان را درگیر می کند اما می تواند بزرگسالان را نیز تخت تاثیر قرار دهد. اختلال بیش فعالی می تواند بر احساسات، توانایی ها و رفتار های فرد مبتلا تاثیر بگذارد. در حقیقت بیش فعالی نوعی اختلال است که به طور معمول در دوران کودکی باید تشخیص داده شود و به صورت حرف زدن بیش از حد، بی قراری، دویدن و… شناخته می شود و اگر این اختلال در دوران کودکی تشخیص داده نشود، تا بزرگسالی ادامه پیدا کرده و در آینده زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد. کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر، با استفاده از درمان های تخصصی و به روز نظیر کاردرمانی بیش فعالی و گفتاردرمانی بیش فعالی و تشخیص دقیق انواع بیش فعالی در کودکان توسط دکتر متخصص به ارائه خدمات می پردازد.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

انواع بیش فعالی در کودکان و بزرگ سالان

انواع بیش فعالی در کودکان به سه دسته زیر تقسیم بندی می شود:

-بیش فعالی از نوع نقص توجه: در این نوع بیش فعالی، کودکان معمولا جنب و جوش زیادی ندارند و بیشتر بی توجه و حواس پرت هستند و این دو مورد نشانه شاخص این کودکان است.

-بیش فعالی از نوع تکانشگری: در این نوع بیش فعالی، کودکان معمولا مشکلی در توجه ندارند اما جنب و جوش زیادی داشته و خیلی زود عصبانی می شوند. جنب و جوش زیاد نشانه اصلی این نوع بیش فعالی است.

-بیش فعالی ترکیبی: این نوع بیش فعالی، شایع ترین نوع بیش فعالی در کودکان بوده که علائم دو نوع قبل را به صورت ترکیبی در بر دارد.

انواع بیش فعالی در بزرگ سالان نیز همانند انواع بیش فعالی در کودکان به سه دسته ای که نام بردیم، تقسیم می شود.

تشخیص انواع بیش فعالی

تست آسانی وجود ندارد که برای تشخیص انواع بیش فعالی مورد استفاده قرار بگیرد. به عنوان مثال، کودکان عموما نشانه های بیش فعالی را پیش از سن مدرسه رفتن بروز می دهند اما متاسفانه اختلال بیش فعالی علائم مشابهی با سایر اختلالات نیز دارد. متخصص احتمال دارد پیش از تشخیص تلاش کند مشکلاتی همچون اضطراب، افسردگی و… را رد کند. برای تشخیص انواع بیش فعالی باید یک کودک حداقل چندین مورد از علائم بیش فعالی را به مدت طولانی ای حداقل 6 ماه داشته باشد و در زندگی کودک یا بزرگسال، اختلال ایجاد کند.

درمان انواع بیش فعالی

روش های درمانی بیش فعالی به افراد کمک کی کند تا رفتار های نادرست را کمتر کرده و رفتار های مناسب و صحیح را جایگزین آن کنند. پس از تشخیص انواع بیش فعالی، روش های درمانی متفاوتی در دسترس است. هدف اصلی درمان انواع بیش فعالی در کودکان و انواع بیش فعالی در بزرگ سالان، کنترل علائم بیش فعالی و توسعه رفتار های مثبت است. از جمله روش های درمانی انواع بیش فعالی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

گفتاردرمانی

کاردرمانی

-رفتار درمانی

-دارو درمانی

-روان درمانی

-بازی درمانی

انواع بیش فعالی

error: Content is protected !!