علت به وجود آمدن بیش فعالی

علت به وجود آمدن بیش فعالی|علت بیش فعالی|کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر

سر فصل مطالب

با توجه به این که بیش فعالی یکی از اختلالات شایع در کودکان می باشد اما همچنان علت به وجود آمدن بیش فعالی مشخص نشده است. بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده درباره علت بیش فعالی، می توان گفت علت آن به طور معمول به ژنتیک بر می گردد. ممکن است علت به وجود آمدن بیش فعالی همانند دیگر اختلالات علاوه بر ژنتیک، قرار گرفتن در معرض سموم محیطی، مصرف دخانیات و مشروب و… باشد. هنوز در تحقیقات ثابت نشده که شیرینی جان علت بیش فعالی است اما این درست است که بیش فعالی را تشدید می کند. علاوه بر موارد گفته شده روش های تربیتی کودک نیز در به وجود آمدن بیش فعالی تاثیر دارد. کودکانی که تربیت درستی ندارند، بعد ها به دشواری می توانند بیش فعالی را مهار یا کنترل کنند. کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر با سابقه بالا در زمینه درمان کودکان بیش فعال با استفاده از درمان های تخصصی و بهره گیری از تجربه متخصص بیش فعالی مرکز ، به ارائه خدمات گفتاردرمانی بیش فعالی و نقص توجه و کاردرمانی در غرب و شرق تهران مشغول می باشد.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

علت به وجود آمدن بیش فعالی در کودکان

صدمات و اسیب ها و اختلال مغزی یکی از علل اولیه به وجود آمدن بیش فعالی است. کودکانی که دچار سانحه یا تصادفات و صدمه های مغزی می شوند، گاهی اوقات علائمی شبیه به نشانه های بیش فعالی نشان می دهند. البته تعداد کمی از کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی سابقه آسیب به سر و صدمات مغزی ناشی از آن را دارند. اختلال بیش فعالی و نقص توجه اکثرا در کودکان یک فامیل مشاهده شده که محققان دلیل آن را ژنتیک دانسته اند. مطالعه و تحقیقات روی دوقلو های همسان نقش ژنتیک در به وجود آمدن بیش فعالی را تایید می کند و باید به این نکته توجه کرد که نقش ينتیک در به وجود آمدن بیش فعالی خیلی زیاد است.

علت بیش فعالی در بزرگسالان

مطالعات و تحقیقات دانشمندان در حوزه بیش فعالی گویای این است که بزرگسالان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه مدار های مغزی با سیم کشی متفاوت از بقیه افراد دارند؛ به همین دلیل درک پیام برای آن ها کمی سخت تر است. در اکثر ADHD ها عوامل ژنتیکی در به وجود آمدن بیش فعالی موثر است به این معنا که این اختلال در خانواده منتقل می شود. محققان هنوز هم برای دست یابی به علت به وجود آمدن بیش فعالی در حال تلاش و کوشش هستند. با این احتمال دارد عوامل زیر جز اصلی ترین علل برور بیش فعالی در بزرگ سالان باشند:

-وراثت و ژنتیک

-مصرف مشروبات الکلی و مواد اعتیاد آور یا دخانیات

-قرار گرفتن در معرض سموم محیطی و آلاینده ها

درمان بیش فعالی

انتخاب بهترین روش درمان بیش فعالی با توجه به نوع اختلال انجام می شود. با گذشت مدت زمانی، احتمال دارد نوع اختلال تغییر کند و به درمان های دیگری احتیاج باشد. درمان های اصلی شامل رفتار درمانی، روان درمانی، گفتاردرمانی ، کاردرمانی، دارو درمانی یا ترکیبی از این هاست. استفاده از این روش ها به کنترل و مدیریت رفتار های فرد کمک می کند.

علت بیش فعالی