درمان بیش فعالی کودکان

درمان بیش فعالی کودکان|درمان بیش فعالی کودکان در طب سنتی|کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر

سر فصل مطالب

درمان بیش فعالی کودکان، درمان نوعی اختلال مغزی می باشد. اختلال بیش فعالی کودکان سبب می شود که کودک کار های خطرناک و غیر معمول انجام دهد. به طور کلی باید گفت مدیریت و کنترل کودکان بیش فعال کار دشواری است. برای درمان اختلال بیش فعالی کودکان معمولا از روش های رفتاردرمانی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و دارو درمانی استفاده می شود. رفتاردرمانی یکی از اصلی ترین روش های درمان بیش فعالی کودکان و اولین خط درمان بیش فعالی کودکان خردسال یا حتی بزرگسادر کنار خدمات کاردرمانی است. کودکانی که از رفتاردرمانی بهره می برند، به داروی کمتری احتیاج دارند یا می توانند دارو ها را قطع کنند. هدف از انجام رفتاردرمانی آموزش رفتار های صحیح، آموزش پیروی از دستورالعمل ها و از بین بردن کار های نادرست است. کنترل نشانه های بیش فعالی کودکان به وسیله دارو درمانی خوب است اما می توان از  تغییر رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی و تکنیک های درمان با طب سنتی نیز استفاده نمود. البته باید به این نکته توجه کنید که استفاده از فرایند های توانبخشی همچون کاردرمانی،  گفتاردرمانی و رفتاردرمانی درمان های مفید تری برای بیش فعالی می باشند. دکتر مهدی صابر، بهترین دکتر متخصص بیش فعالی کودکان، در دو کلینیک بیش فعالی کودکان  واقع در غرب و شرق تهران به درمان بیش فعالی کودکان می پردازد.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

بهترین درمان اختلال بیش فعالی کودکان

درمان بیش فعالی کودکان از کودکی به کودک دیگر متفاوت است. درمان بدون داروی بیش فعالی کودکان، یکی از روش های درمانی اثر گذار می باشد. تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده است که خواب مناسب و کافی می تواند به کاهش تکانشگری کودکان بیش فعال کمک می کند. به طور کلی بهترین درمان ببیش فعالی کودکان باید با توجه به شرایط کودک، نوع بیش فعالی و سن او انتخاب شود. معمولا ترکیبی از دارو درمانی، رفتاردرمانی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و… برای دران این اختلال پیشنهاد می شود. در هر حال روش های درمان بیش فعالی باید علائم شایع این اختلال از جملع حواس پرتی، بی قراری، حرف زدن بیش از حد، تکانشگری و… را حل کند.

تشخیص بیش فعالی کودکان

آزمایش یا تست واحدی برای تشخیص اختلال بیش فعالی کودکان وجود ندارد. کودکان به طور معمول علائم اصلی بیش فعالی را پیش از رسیدن به سن مدرسه بروز می دهند. اما متاسفانه اختلال بیش فعالی علائم مشترک و مشابهی با سایر اختلالات دارد. برای تشخیص نوع بیش فعالی کودکان، کودک باید حداقل 6 مورد از علائم اصلی بیش فعالی را به مدت حداقل 6 ماه نشان دهد و در زندگی او اختلال ایجاد کند تا بتوان آن را تشخیص داد. تشخیص بیش فعالی کودکان به یک ارزیابی دقیق و صحیح نیاز دارد. برای تشخیص این اختلال در کودک، وراثت و ژنتیک و هم چنین سابقه پزشکی بسیار حائز اهمیت است.

درمان بیش فعالی بزرگسالان

درمان بیش فعالی بزرگسالان با روش های متنوعی صورت می گیرد. روش های درمان بیش فعالی بزرگسالان مشابع درمان کودکان بوده و به طور کلی می توان گفت روش های درمانی ای که برای کودکان استفاده می شوند، با تغییرات اندکی برای بزرگسالان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. دارو درمانی جز درمان های دائمی بیش فعالی بزرگسالان نمی باشد و فقط موجب مدیریت این اختلال می شود. بودن یک همراه دلسوز برای کمک به فرد بزرگسال می تواند روند درمان را سریع تر کند و حس آرامش بیشتری به فرد ببخشد.

درمان بیش فعالی کودکان در طب سنتی