بیش فعالی در کودکان

بیش فعالی در کودکان|بیش فعالی در نوزادان|مرکز تشخیص و درمان بیش فعالی دکتر صابر

سر فصل مطالب

بر اساس آخرین مطالعات انجام شده در حوزه اختلال بیش فعالی کودکان، در سنین 5 تا 17 سالگی از هر کودک، یک نفر به اختلال بیش فعالی مبتلا می شود. محققان این اختلال را، یکی از شایع ترین اختلالات رفتاری – رشدی می دانند. بیش فعالی در کودکان مشکلات زیادی را همراه دارد و احتمال آن زیاد است که روند تحصیلی کودک را با مشکل مواجه کند. تحقیقات جدید نشان می دهد که احتمال مبتلا شدن پسران به این اختلال حدودا 3 برابر بیش تر از دختران می باشد و به طور معمول نشانه های مختلفی دارد. برای تشخیص اختلال بیش فعالی کودکان، بهترین مرکز تشخیص و درمان بیش فعالی دکتر صابر، با ارزیابی و معاینات بالینی دقیق به بررسی و درمان این اختلال در کودکان می پردازد. ماساژ درمانی، گفتار درمانی، کاردرمانی، اتاق تاریک، بازی درمانی و… از جمله امکانات مرکز تشخیص و درمان بیش فعالی دکتر صابر می باشد.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

اختلال بیش فعالی در کودکان و نوزادان

اختلال بیش فعالی یکی از شایع ترین اختلالات عصبی دوران کودکی و نوزادی است. این اختلال درصدی بین 8 تا 10 درصد از کودکان را شامل می شود و نخستین نشانه های آن در سال های ابتدایی تولد بروز پیدا می کند. سپس در سن مدرسه کودک، شدت می گیرد و گاهی اوقات تا بزرگ سالی ادامه می یابد. همه کودکان گاهی بی قراری می کنند اما زمانی که حواس پرتی، عدم تمرکز و… روی عملکرد مدرسه یا روابط اجتماعی کودک با دیگر افراد اثرر بگذارد، احتمال دارد اختلال بیش فعالی در کودک دیده شود. با این حال از آن جا که علائم این اختلال در شرایط متفاوت، متنوع است، تشخیص این اختلال بسیار دشوار است.

عموم مردم دوران نوزادی را تا سن یک سالگی در نظر می گیرند اما در اصل این دوره از زمان تولد تا پایان یک ماهگی فرد می باشد. این دوره زندگی بسیار با اهمیت بوده و یکی از مراحل اصلی رشد می باشد. بروز اختلالات مانند سدی جلوی درک نوزاد یا کودک از محیط را می گیرند و فهم و درک شان را به شدت کاهش می دهد.

تشخیص اختلال بیش فعالی کودکان و نوزادان

به این علت که بیش تر کودکان نو پا و نوزادان در توجه و تمرکز مشکل دارند و تمایل زیادی به فعالیت های جنب و جوشی دارند، تشخیص بیش فعالی نوزادان بسیار دشورا و تخصصی می باشد و افراد متخصص در این حیطه به بررسی این علائم می پردازند. هیچ گونه راهنمای بالینی به منظور تشخیص اختلال بیش فعالی در سنین ابتدایی کودک وجود ندارد و تشخیص این که آیا کودک یا نوزاد مبتلا به بیش فعالی است یا نه، فرایند چند مرحله ای و پیچیده می باشد. علائم بیش فعالی درکودکان زیر 2 سال عبارت اند از: بی قراری، پر جنب و جوشی، بی وقفه حرف زدن، مشکل و اختلالات خواب، نا توانی در تمرکز و… .

ما در مرکز تشخیص و درمان بیش فعالی دکتر صابر، به والدین توصیه می کنیم به شرایط کودک دقت کرده و در زمان های مختلف همچون خواب، شرایط جسمی کودک را در نظر بگیرند و به دکتر متخصص اعلام کنند.

 

بیش فعالی در نوزادان