مقالات بیش فعالی

مقالات بیش فعالی|مقاله بیش فعالی کودکان|کلینیک درمان بیش فعالی کودکان دکتر صابر

سر فصل مطالب

اختلال بیش فعالی یا نقص توجه یکی از شایع‌ ترین اختلالاتی است که به طور معمول در سنین پایین مشاهده می ‌شود. بر اساس مقاله کودکان بیش فعال، چیزی در حدود ۳ تا ۵ درصد از کودکان کم ‌تر از ۷ سال و نوجوانان در دوران بلوغ با این اختلال دست‌ و پنجه نرم می ‌کنند. ابتلا به این اختلال احتمال دارد با مشکلات متعددی از جمله تحرک بیش از اندازه و عدم تمرکز همراه باشد. اختلال بیش فعالی نوعی اختلال رشدی – عصبی است که سبب بروز واکنش ‌های تکانشی، اختلال در یادگیری و فعالیت ‌های فیزیکی بیش از حد شده و با بعضی از رفتار های غیرعادی همراه است. طبق مقالات بیش فعالی، اختلال بیش فعالی بیش ‌تر در کودکان تشخیص داده می‌ شود. با این حال، این اختلال در بزرگسالان نیز مشاهده شده و می ‌تواند زندگی فردی و اجتماعی فرد را با مشکلات جدی رو به رو ‌کند. اختلال بیش فعالی بزرگسالان به طور معمول از عدم درمان این اختلال در زمان کودکی نشات می گیرد. بر اساس مقالات بیش فعالی منتشر شده اخیر، حدود ۶۰ درصد از کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی به شکل مناسب درمان نشده و در دوران بزرگسالی هم از تبعات آن رنج می ‌برند. اختلال بیش ‌فعالی بزرگسالان عموما با نشانه‌ هایی ملایم‌ تر از نشانه های بیش فعالی کودکان همراه است. کلینیک بیش فعالی کودکان دکتر صابر، بهترین مرکز تشخیص کودکان بیش فعالی در تهران، با تشخیص دقیق نشانه های بیش فعالی کودکان و انتخاب بهترین روش های درمان همچون گفتاردرمانی،کاردرمانی، رفتاردرمانی و… رضایت همیشگی مراجعان را به خود جلب می کند.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

بیش فعالی کودکان

بر اساس مقاله بیش فعالی کودکان، در فاصله سنین ۵ تا ۱۷ سالگی، از هر ۱۰ کودک، یک نفر به اختلال بیش فعالی مبتلا است. دانشمندان این اختلال را یکی از رایج ترین اختلالات رشدی – عصبی این گروه سنی در نظر گرفته اند. اختلال بیش فعالی کودکان، عموما مشکلات زیادی را به ‌دنبال داشته و احتمالا روند تحصیل کودک را مختل کند. عدم تاب ‌آوری در فضای مدیریت شده کلاس درس و عدم تمرکز در زمان مطالعه و یادگیری از شایع‌ ترین مشکلات این دوران به حساب می ‌آید. مقالات بیش فعالی نشان می‌ دهند که احتمال درگیری پسران با این اختلال، دو برابر بیش تر از دختران بوده و عموما با نشانه‌ های گوناگونی همراه است.

مقالات در مورد علت به وجود آمدن بیش فعالی کودکان

طبق مقالات بیش فعالی و انواع مقاله بیش فعالی کودکان، دانشمندان همچنان دلیل مشخصی برای علت به وجود آمدن بیش ‌فعالی شناسایی نکرده ‌اند. ولی آنچه باور عمومی است این است که علت اصلی این اختلال نیز همچون بیشتر اختلالات، عوامل ژنتیکی است. همین طور علاوه بر عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی هم در به وجود آمدن بیش فعالی اثرگذار هستند. طبق مقالات بیش فعالی به جز موارد ذکر شده، وزن کم هنگام تولد، زایمان زودرس، مصرف دخانیات و مشروبات الکلی در بارداری و صدمات مغزی نیز در شکل گیری این اختلال موثر هستند.

تشخیص بیش فعالی

هنگامی که به دنبال تشخیص بیش فعالی کودک خود هستید، به عنوان پدر و مادر، بهترین مدافع و مهم ترین منبع حمایت از کودک خود به حساب می آیید. به عنوان والدین در این مراحل درمانی، نقش های شما هم احساسی و هم عملی هستند. شاید تشخیص بیش فعالی کودک تان سبب ترس و ناراحتی شما شود. این کاملا طبیعی است اما این نکته را به خاطر داشته باشید که تشخیص زود هنگام بیش فعالی، می تواند نخستین گام در جهت بهتر شدن زندگی کودک شما باشد. پس از آن، می توانید درمان را آغاز کنید. درمان شامل مدیریت علائم و احساس اطمینان بیشتر در هرزمینه از زندگی است. تشخیص بیش فعالی حکم یک عمر رنج نمی باشد. برخی از مبتلایان فقط علائم خفیف دارند، در حالی که دیگران ممکن است مشکلات شدیدتری را تجربه کنند اما صرف نظر از اینکه شما یا کودک خود در کجای این طیف قرار می گیرید، اقدامات درمانی بسیاری وجود دارد که می توانید برای مدیریت علائم بیش فعالی انجام دهید. طبق دستورات مقالات بیش فعالی، پس از تشخیص بیش فعالی در کودک ، منتظر شروع فرایند درمان نباشید. بیش فعالی نیاز به مدیریت علائم دارد که این کار به زمان زیادی احتیاج دارد. این مهم را به یاد داشته باشید که فقط یک متخصص بیش فعالی کودکان می تواند به طور دقیق تشخیص دهد که علائم کودک شما به بی توجهی ارتباط دارد یا بیش فعالی.

مقاله بیش فعالی کودکان

error: Content is protected !!