نشانه های اوتیسم در

نشانه های اصلی اوتیسم | نشانه های اوتیسم در نوزادان | نشانه های اوتیسم در بزرگسالان | دکتر صابر ناقص

سر فصل مطالب

نشانه های اصلی اوتیسم

نخستین نشانه های اوتیسم در نوزادی نیز ممکن است بروز کند بنابر این والدین باید با نشانه های اصلی اوتیسم آشنا باشند ، چون اولین کسانی هستند که متوجه تفاوت های موردی فرزندشان با دیگر فرزندان می شوند. واضح است که تشخیص این تفاوت بعضا” سخت و تخصصی است و نیاز به بررسی و تشخیص توسط دکتر صابر دارد ، زیرا بعضی  از نشانه‌ها ی اوتیسم در نوزادان می‌تواند در کودکانی که چنین مشکلی ندارند هم مشاهده شود، به همین جهت معاینه و تشخیص یک دکتر اوتیسم متبحر در این مورد بسیار حیاتی است. برای حصول بهترین نتیجه برای درمان کودکان مبتلا به اوتیسم باید تشخیص و درمان اوتیسم را زودتر شروع کرد ، پس اگر با مشاهده هر یک از نشانه های اصلی اوتیسم ،راجع به رشد فرزندتان نگران شدید، در اسرع وقت با مرکز جامع توانبخشی دکتر صابر مشورت کنید. تشخیص اوتیسم در بزرگسالان می تواند دشوار و چالش برانگیز باشد . ولی اگر با مشاهده نشانه های اوتیسم در بزرگسالان که در ادامه برای شما بیان می کنیم ، دچار شک و تردید در تشخیص اوتیسم یک فرد بزرگسال هستید این مطلب میتواند تا اندازه ایی به شما در این موضوع کمک کار باشد.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

نشانه های اوتیسم در بزرگسالان
نشانه های اوتیسم در نوزادان

نشانه های اوتیسم در نوزادان را طبق ماههای رشد دسته بندی می کنیم تا بهتر بتوانید به آنها دقت کنید.نشانه های اوتیسم در نوزادان از تولد تا 3 ماهگی به این شکل است که به صداهای بلند واکنش نشان نمی دهند، حرکت اجسام را با چشم دنبال نمی کنند ، اجسام را با دست نمی گیرند ، لبخند نمی زند، به چهره های جدید توجه نمی کنند و برای برقراری ارتباط صدایی تولید نمی کنند . نشانه های اوتیسم در نوزادان پس از این تا 7 ماهگی  به صورتی بروز می کند که نوزاد سر خود را به طرف صدا نمی چرخاند، نمی خندد و جیغ نمی زند، نمی تواند خود را به جسمی برساند ، جلب توجه نمی کند و هیچ علاقه ای برای بازی کردن ندارد! نشانه های اصلی اوتیسم در 7 تا 12 ماهگی این است که کودک اوتیستیک سینه خیز نمی رود ، کلمه ای ادا نمی کند ، زمان ارتباط با او سرش را نمی چرخاند ، به اجسام یا تصاویر با دست اشاره نمی کند ، حتی با کمک نمی تواند بایستد.

نشانه های اوتیسم در بزرگسالان

نشانه های اوتیسم در بزرگسالان ،کار تشخیص را با چالش‌ مواجه می کند ، چرا که داشتن یک یا دو نشانه، برای اینکه کسی را در بزرگسالی مبتلا به اوتیسم بدانید، کافی نیست. درصورتیکه چندین علامت مختلف از نشانه های اوتیسم در بزرگسالان که در ادامه به آن اشاره میکنیم مشاهده کردید، برای تشخیص تخصصی و درمان به مرکز جامع توانبخشی دکتر صابر مراجعه کنید.نشانه های اصلی اوتیسم در بزرگسالی عبارتند از: داشتن دوستان اندک بخاطر مشکل در برقراری روابط اجتماعی و عاطفی ،اختلال در پاسخ گویی به محرک ها(پردازش حسی)،مشکلات گفتاری و زبانی، بی علاقگی و علایق غیرعادی به موضوعات مختلف،تمایل زیاد به حرکات تکراری، تأکید بر عادت‌ها، اضطراب مداوم و غیرعادی

error: Content is protected !!