علائم اوتیسم در نوزادان و نوجوانان

علایم واضح اوتیسم | علائم هشدار دهنده اوتیسم | مرکز تشخیص و درمان اوتیسم | دکتر صابر

سر فصل مطالب

علائم هشدار دهنده اوتیسم برای آگاهی والدین

آیا فرزند من اوتیسم دارد یا ممکن است در خطر ابتلا به اوتیسم قرار داشته باشد؟ این یک دغدغه فکری رایج در ذهن والدین راجع به اختلال ذهنی است که موجب نابودی توانایی صحبت کردن و اختلال های دیگر در افراد می شود. معمولا قبل از دو سالگی ، اوتیسم تشخیص داده نمی شود ولی بعضی از بچه ها علایم واضح اوتیسم را پیش از دو سالگی بروز می دهند. محوری‌ترین خصوصیات افراد اوتیسم تعاملات اجتماعی ضعیف، ناتوانی در برقراری ارتباط و تمایل به رفتارهای تکراری می باشد. شناخت علائم هشدار دهنده اوتیسم توسط والدین تا حدی زیادی شک آنها را در رابطه با رفتارها و نشانه‌های درجازدن رشد فرزندشان برطرف کند. مرکز اوتیسم دکتر صابر تاکید می کند، تشخیص قطعی و صحیح اوتیسم تنها از عهده‌ متخصصان این امر امکان پذیر است. بنابر این شما درصورتیکه به بعضی از علائم هشدار دهنده اوتیسم در فرزند خود مشکوک هستید ، مرکز جامع توانبخشی دکتر صابر با امکانات خدماتی گفتاردرمانی و کاردرمانی اتیسم ،  توانبخشی در منزل و روانشناسی کودک ضمن ارزیابی علائم هشدار دهنده اوتیسم در فرزند شما ، بهترین برنامه ریزی درمانی را جهت رفع مشکل احتمالی انجام خواهد داد.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

علائم هشدار دهنده اوتیسم

علایم واضح اوتیسم را بشناسید

تشخیص علایم واضح اتیسم بر اساس رفتارهای خاص و قابل مشاهده ای انجام می شود که در کودکان اوتیستیک و معمولی تفاوت دارد. درصورتیکه فرزند شما در نشان دادن علایم هشدار دهنده اوتیسم که در ادامه مرور میکنیم، به تناسب سن در 12 ماهگی تا دو سالگی ناتوان باشد ، باید جهت تشخیص اولیه ، در مرکز اوتیسم دکتر صابر مورد بررسی بیشتری قرار گیرد. علائم هشدار دهنده اتیسم شامل بی‌تفاوتی به اطرافیان ، یا نسبت به نام خود، دلخوری زیاد و عصبانی شدن غیرمعمول از به هم ریختن نظم اشیاء و اسباب بازی‌هایش ،وابستگی نامتعارف به یک شی خاص ، عدم برقراری تماس چشمی مستمر. از دیگر علایم واضح اوتیسم ، بی تفاوتی در مقابل خنده اطرافیان یا عدم توجه به واکنش‌های دیگران ، فقدان خلاقیت و خیال پردازی در بازی ها،ناتوانی در تقلید کردن و واکنش نشان ندادن به صداهای محیط می باشد. بازی های تکراری به طور انفرادی ، تکرار کردن قسمتی از صحبت های شما به طور مستمر مثلا زمزمه کردن تبلیغات تلویزیونی بیشتر از حرف های روزمره خود ، نیز از علایم واضح اوتیسم هستند.