عسل درمانی اوتیسم

عسل درمانی اوتیسم|درمان اوتیسم با شیر شتر|کلینیک تشخیص و درمان اوتیسم دکتر صابر

سر فصل مطالب

اختلال طیف اوتیسم نوعی اختلال عصبی – تکاملی است که بر شیوه ارتباط گیری فرد با دیگران و هم چنین رفتار او تاثیر می گذارد. هر چند اوتیسم در هر سنی قابل تشخیص می باشد اما نوعی اختلال تکاملی نامیده می شود چرا که علائم و نشانه های آن به طور معمول در دو سال ابتدای زندگی کودک پدیدار می شود. فرایند درمان اختلال طیف اوتیسم ( گفتاردرمانی و کاردرمانی اوتیسم) باید بلافاصله پس از تشخیص درست اختلال، آغاز شود. حمایت ها و مداخلات درمانی صحیح و زود هنگام بسیاری از مشکلات کودک را می تواند کم تر کند و حتی به کودک مبتلا کمک کند نقاط قوت خود را توسعه دهد. درمان های سنتی و خانگی برای اوتیسم نظیر درمان با شیر شتر یا عسل درمانی اوتیسم می تواند در بعضی موارد موثر باشند اما به عنوان درمان مفید و کامل کاربردی ندارند. افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم طیف گسترده ای از مشکلات را دارند؛ در نتیجه درمان تعیین شده ای برای آن وجود ندارد. کلینیک تشخیص و درمان اوتیسم دکتر صابر با ارائه امکانات مناسب به درمان اختلال اوتیسم می پردازد. کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران و مرکز توانبخشی غرب تهران واقع در سعادت آباد از بهترین مراکز درمانی اوتیسم در تهران می باشد.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

عسل درمانی در اوتیسم 

درمان های گیاهی همیشه به عنوان درمان تاییدی و قطعی برای بیماری ها و اختلالات از جمله اختلال طیف اوتیسم نمی باشند به این دلیل که نوعی اختلال رشدی – عصبی بوده و در گروه اختلالات روان شناسی قرار می گیرد و به فرایند های درمانی توانبخشی و روان شناسی نیازمند است. اختلالات ارتباطی و حسی مبتلایان به اختلال اوتیسم هیچ وقت با مصرف یک داروی گیاهی بهتر نمی شوند. غذا ها و دارو های گیاهی فقط می توانند بر درمان های رفتاری فرد مبتلا تاثیر گذار باشند.

درمان های گیاهی که توسط برخی افراد مورد استفاده قرار می گیرند، عبارت اند از:

-جینکوبیلوبا: گیاهی که در درمان اختلال اوتیسم مورد استفاده قرار می گیرد.

-آب سیب و عسل: پس از صرف شام میل شود.

-انار شیرین، آب انار یا رب انار شیرین

-انگور

-عسل و آویشن و آی

-کنگر

-آب شلغم و عسل

درمان های سنتی اوتیسم

کودکان مبتلا به اوتیسم در هضم غذا های حاوی گلوتن و کازبین مشکل دارند. این دو پروتئین در گندم و لبنیات موجود بوده و سبب شدت گرفتن علائم و نشانه های این اختلال می شود. رژیم غذایی که گلوتن و کازبین در آن حذف شده باشد، می تواند به روند درمانی این اختلال کمک شایانی کند. در رژیم غذایی مبتلایان به این اختلال باید گندم، لبنیات و یا محصولات حاصل از این دو، حذف شوند.

استفاده از انواع میوه جات و سبزی های تازه، امگا 3، کلسیم، ویتامین ب، گوشت قرمز تازه و هم چنین مصرف آب زیاد می تواند به روند درمانی اوتیسم بسیار کمک کند.

هم چنین یکی دیگر از مواردی که در بهبود این اختلال موثر است، شیر شتر می باشد که به علت داشتن آنزیم های ضد باکتریال و پروتئین، اثر بسیاری در فرایند درمان دارد.

در نهایت باید گفت نوع درمان فرد مبتلا به اوتیسم به احتیاجات فرد و میزان شدت اختلال او بستگی دارد. از آن جایی که اوتیسم نوعی اختلال گسترده طیفی می باشد، بنابراین روش های درمانی متفاوتی هم خواهد داشت.

 

درمان اوتیسم با شیر شتر