عاقبت كودكان اوتيسم

عاقبت كودكان اوتيسم

سر فصل مطالب

اختلال اوتیسم درصورت عدم توجه می تواند تا بزرگسالی نیز ادامه پیدا کند. پس به جرأت ،عاقبت كودكان اوتيسم بزرگ‌ترين نگرانی والدين آنهاست. یکی از مهمترین چالشهایی که سرنوشت کودکان اوتیسمی را تحت تاثیر قرار می دهد، مشکلات تعامل با دیگران است. به این صورت که ممکن است علاوه بر مشکلات روابط اجتماعی، در بروز احساسات نیز مثل افراد دیگر نمی توانند عمل کنند و در واقع ارتباط های عاشقانه برای افراد اوتیسم نامفهوم است. کودکان اوتیسمی در تنظیم و یکپارچه کردن حواس خود دچار مشکلاتی هستند که اگر در زمان مناسب رسیدگی نشود ، خود را بصورت اختلال پردازش حسی در عاقبت كودكان اوتيسم نمایان می کند. در سرنوشت کودکان اوتیسمی اضطراب و افسردگی بالاتر و بعضی اختلالات پزشکی مثل اختلالات معده و روده ای ، بیشتر دیده شده. مرکز اوتیسم دکتر صابر با بهرگیری از تکنیک های مختلف درمانی و رفتاری در بهبود مشکلات حسی این کودکان و همچنین آموزش رفتارهای اجتماعی تلاش می نماید تا بتوانند از حداکثر مهارت های ذهنی و درکی خود در ایجاد ارتباط مفید و استقلال در زندگی خود برخوردار شوند.

آیا کودکان اوتیسم خوب می شود؟

اگر کودک شما دچار اختلال طیف اتیسم تشخیص داده شده باشد، ممکن است درباره وضعیت آنها کنجکاو باشید. آیا آنها بهبود خواهند یافت؟ آیا رفتارهای چالش‌برانگیز متوقف یا افزایش خواهند یافت؟ چه کاری می‌توانید برای حمایت از توسعه و رشد آنها در طول زمان انجام دهید؟ زیرا هر فردی با اوتیسم متفاوت است، پاسخ‌های جهانی برای این سوالات وجود ندارد. با این حال، پیش‌آگهی برای افراد مبتلا به اتیسم در دو دهه گذشته بهبود یافته است زیرا درمان‌های بیشتری شناسایی و آزمایش شده‌اند.

عاقبت اوتیسم

اتیسم چیست؟

اوتیسم یک اختلال نورودوپامنترمی است که از بدو تولد یا در طی دو سال و نیم اول زندگی شروع می‌شود. اوتیسم یک اختلال طیفی است، به این معنی که می‌تواند در اشکال و سطوح شدت مختلف ظاهر شود. پیش‌آگهی و عاقبت یک کودک مبتلا به اوتیسم به شدت علائم اولیه آنها بستگی دارد اما می‌تواند تحت تأثیر مداخله زودهنگام و درمان قرار گیرد.

سال‌ها اوتیسم به عنوان یک وضعیت غیرقابل برگشت در نظر گرفته می‌شد. در حالی که اوتیسم یک وضعیت مادام‌العمر است، اکنون درمان‌های مبتنی بر شواهدی وجود دارد که می‌تواند به افراد مبتلا به اتیسم کمک و از آنها حمایت کند. والدین و مراقبان افراد مبتلا به اتیسم با متخصصان بالینی همکاری می‌کنند تا درمان‌هایی را شناسایی کنند که احتمالاً از فرد حمایت کرده و به درستی علائم آنها را بررسی کند.

تاثیر درمان‌ها و سرنوشت فرد اوتیسمی در بزرگسالی

بسیاری از محققان، کاردرمانان و والدین درباره اثربخشی درمان‌های اوتیسم در طول زمان تحقیق و بررسی کرده‌اند. در حالی که هر فرد مبتلا به اتیسم متفاوت است، برخی از درمان‌ها اثرات مثبتی برای افراد مبتلا به اوتیسم نشان داده‌اند. وبینارهای آنلاین ARI که توسط کارشناسان واجد شرایط ارائه می‌شود، می‌تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید کدام درمان‌ها ممکن است برای عزیز شما مؤثرتر باشند. با این حال، والدین باید قبل از شروع هر درمان اتیسم به مشاوره یک متخصص اوتیسم واجد شرایط مراجعه کنند.

چندین وضعیت هم‌زمان که توسط کاردرمانان شناسایی شده است. درمان شرایط زمینه‌ای و اختلالات مرتبط می‌تواند پیش‌آگهی برای افراد مبتلا به اتیسم را بهبود بخشد. برخی از افراد ممکن است نتوانند به طور کامل درد یا ناراحتی خود را بیان کنند، بنابراین باید معاینات منظم از متخصصان کودکان واجد شرایط که درک مناسبی از اوتیسم دارند، دریافت کنند.

سرنوشت كودك اوتيسمی

عاقبت کودکان اوتیسم را می توان تغییر داد

برای ما در کلینیک تشخیص و درمان اوتیسم دکتر صابر ، ثابت شده که اوتیسم فقط اختلال مغزی نیست و بر کل بدن اثر گذار است و در صورت عدم توجه و درمان به موقع ، این مشکلات از بین نمی روند. كودكان اوتيسم اکثرا تغذیه انتخابی و مشکلات تغذیه ای دارند . اختلالات اجتماعی آنها می تواند منجر به انزوا و دوری از ورزش شده و سرنوشت کودکان اوتیسمی را با سبک زندگی ناسالم تری رقم بزند. انزوای اجتماعی می تواند توضیح دهد که چرا عاقبت كودكان اوتيسم در بزرگسالی با سیگار کشیدن، افسردگی، اضطراب، تلاش برای خودکشی، دیابت، اختلالات معده ای روده ای،اختلالات خواب، کلسترول بالا و چاقی و… مواجه می شود. کلینیک تشخیص و درمان اوتیسم دکتر صابر از طریق آموزش و افزایش آگاهی میان والدین،و با فراهم کردن کادری مجرب و کارآزموده که خدمات مدرن، متنوع و موثر در زمینه کاردرمانی اوتیسم و گفتار درمانی اوتیسم را در محیطی سرشار از اطمینان ارائه می دهند، امیدوار است سرنوشت کودکان اوتیسمی را از تاريكي به سمت روشنايي سوق دهد.

سوالات متداول:

1.آیا کودک اوتیسم خوب می شود؟

پاسخ به این سوال دشوار است در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای کودکان اوتیسم وجود ندارد. اما تشخیص زودهنگام و درمان به موقع می تواند بهبودی را تسریع بخشد

2.آیا کودک اوتیسم حرف می زند؟

اوتیسم در کودکان یک طیف اختلال را شامل می شود. که از خفیف تا شدید می باشد. بسته به شدت اختلال و نوع و زمان درمان توانایی های این کودکان متفاوت می باشد. برای پاسخ به این سوال باید کودک مورد ارزیابی دقیق متخصص قرار گیرد تا بتوان پاسخ دقیق تری داد.

3. آیا کودک اوتیسم می تواند درس بخواند؟

کودکان طیف خفیف اوتیسم با انجام درمان های مناسب گفتاردرمانی و کاردرمانی می توانند در مدارس عادی یا مدارس مخصوص این کودکان تحصیل نمایند.

خانواده و کودک دارای اوتیسم

خانواده و کودک دارای اوتیسم

اوتیسم
از آن جایی‌ که دانش آموزان مبتلا به اوتیسم، نیاز ها و ویژگی‌ های غیر عادی نسبت به سایر دانش آموزان دارند، استفاده از روش‌ های آموزشی رایج برای آموزش‌…
اوتیسم و مدرسه عادی

اوتیسم و مدرسه عادی

اوتیسم
آن دوران گذشته است که کودکستان­ها تنها مکانی برای بازی بودند و زمان صرف بازی خیالی در یک فضای بسته می­شد یا تنها زمانی را برای نقاشی انگشتی اختصاص می­دادند.…

اوتیسم و مشکلات دانش آموزان اوتیسم

اوتیسم
مرکز توانبخشی کودکان اوتیسم در زمینه درمان مشکلات دانش آموزان اوتیسم به صورت حرفه ای فعالیت می نماید. نحوه آموزش اوتیسم در زمینه مفاهیم آکادمیک با کودکان عادی متفاوت است. درک اصطلاحات، مفاهیم…
فیلم آموزشی کودکان اوتیسم

فیلم آموزشی کودکان اوتیسم

اوتیسم
به طور کلی، کودکان دارای اوتیسمی که محرک دیداری یا یادگیری دیداری اولویت اول آنها می باشد، ممکن است به مدل سازی ویدیویی به عنوان یک تکنیک مداخله ای بهتر…
معلم خصوصی اوتیسم

معلم خوب برای اوتیسم

اوتیسم
کودکان طیف اوتیسم به غیر از مشکلات تعاملی و کلامی در روند رشد حرکتی و مهارت های آکادمیک و نوشتن دچار اختلال می باشند. یک معلم خوب برای اوتیسم کودک…
درمان اختلال یادگیری نوشتن اوتیسم

درمان اختلال یادگیری نوشتن اوتیسم| کاردرمانی اوتیسم | گفتاردرمانی اوتیسم| مرکز اوتیسم دکتر صابر

اغلب کودکان طیف اوتیسم دارای اختلال یادگیری نوشتن و یا خواندن می باشند. این امر نیاز این کودکان را به اموزش های خاص روشنتر می کند. نحوه آموزش اوتیسم با در نظر…