گفتاردرمانی چقدر طول می کشد

گفتار درمانی چقدر طول می کشد

سر فصل مطالب

برخی از کودکان و بزرگسالان در صحبت کردن دچار مشکل می شوند. اختلالاتی مثل لکنت زبان، مشکلات تلفظی، اختلالات صوت و ادراک، دیر حرف زدن کودکان، مشکلات بلع و یا بیماری هایی مانند سکته مغزی، فلج مغزی و اوتیسم که گفتار را با مشکل مواجه می‌کنند، همه اینها نیازمند مراجعه به گفتار درمانی دارند. کلینیک گفتاردرمانی دکتر صابر با ارزیابی و درمان صحیح در همه سنین از جمله کودکان و بزرگسالان فعالیت می کند. متخصصین این کار که با عنوان گفتار درمانگر در رشته توانبخشی تحصیل کرده اند، با ارائه خدمات در مراکز گفتار درمانی و همچنین گفتاردرمانی در منزل  مشغول کمک به بیماران هستند. دکتر گفتاردرمانی با تشخیص اولیه و تعیین کردن تعداد جلسات در هفته مراجعان را در جریان اینکه گفتار درمانی چقدر طول می کشد خواهند گذاشت.

بسته به اختلال بیمار جلسات گفتاردرمانی می تواند به صورت روزانه، هفتگی یا به صورت مشاوره های ماهانه یا حتی به صورت گروه درمانی یا جلسات گفتاردرمانی آنلاین انجام می پذیرد. اینکه چه میزان درمان برای هر مراجع بزرگسال یا کودک مورد نیاز است به نظر دکتر متخصص گفتاردرمانی بستگی دارد. تعداد جلسات درمان بسته به شدت اختلال مشخص می گردد و طی روند درمان با ارزیابی های دوره ای طول مدت درمان تخمین زده می شود.

گفتار درمانی چقدر طول می کشد

متخصص گفتار و زبان درمان مناسب را بر اساس وضعیت خاص شما توصیه خواهد کرد. رویکردها و دسته‌های مختلفی برای درمان گفتار وجود دارد و درمانگر گفتار شما یکی را پیدا خواهد کرد که برای شما بهترین عملکرد را دارد. گفتار درمانی ابزاری قوی برای حمایت از رشد گفتار و زبان کودکان است. این سرویس پشتیبانی کلیدی برای کودکان مبتلا به اوتیسم، دیسلکسیا، لکنت و آپراکسیا است. گفتار درمانی همچنین از کودکان با اختلالات تولید صوت و آوایی حمایت می‌کند. این روش حتی می‌تواند مهارت‌های سوادآموزی و مشکلات بلع را هدف قرار دهد.یک آسیب شناس گفتار گفتار مزایای طولانی‌مدتی برای توسعه اجتماعی، عاطفی و آموزشی کودکان ارائه می‌دهد.

اگر سوالاتی درباره مهارت‌های گفتاری و زبانی فرزندتان دارید، از پزشک کودکان یا متخصص فرزندتان درباره رشد گفتار سؤال کنید. آنها می‌توانند شما را با یک گفتاردرمانگر  متصل کنند و در هماهنگی مراحل بعدی کمک کنند. گفتاردرمانگران متخصصین ماهری هستند که به کمک به موفقیت کودکان متعهد هستند. فرزند شما شایسته دسترسی به خدمات درمانی است که برای شکوفایی اش نیاز دارد.

کدام مشکلات با گفتاردرمانی درمان می‌شود؟

گفتار درمانی از جمله پروژه‌های درمانی مدت دار است که بستگی به نوع اختلال در گفتار و زبان می باشد، که تاثیر آن پس از مدتی مشاهده خواهد شد. گفتار درمانی شامل تمرینات خاص می باشد که گفتاردرمانگر پس از ارزیابی اولیه تعداد جلسات در هفته را معین می کند، هر جلسه گفتار درمانی معمولاً بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه میباشد. در مرکز گفتار درمانی دکتر صابر در طی درمان، ارزیابی های مجدد انجام می شود و مراجع تاثیر مثبت را روز به روز احساس خواهد کرد. مراجعه به گفتار درمانی در سنین کمتر با روند درمانی سریع‌تری پیش خواهد رفت، برای همین این فرصت طلایی را از دست ندهید و در صورت مشاهده هرگونه اختلال گفتاری و زبانی سریعاً به مراکز گفتار درمانی مراجعه کنید.

مراجعان با شرکت در کلاس های گفتار درمانی به صورت منظم و پی در پی و داشتن انگیزه و تلاش برای بهبود، می توانند مدت درمان خود را کوتاه‌تر کنند. کلینیک گفتار درمانی دکتر صابر به همراه گفتار درمانگران حرفه ای در تلاش هستند با به کارگیری ابزارهای جدید و استفاده از آزمون ها و تست های متنوع در روند بهبود درمان موثر باشند.

سوالات متداول:

  1. چند جلسه گفتاردرمانی در هفته برای بیمار سکته مغزی لازم است؟

بسته به شدت بیماری شاید نیاز باشد بیمار هر روز خدمات گفتاردرمانی دریافت نماید اما به صورت معمول بیمار نیازمند 3 جلسه گفتاردرمانی در هفته می باشد.

2. کودک اوتیسم از چه زمانی نیاز به گفتاردرمانی دارد؟

در کودکان اوتیسم هر چه سریع تر درمان های گفتاردرمانی و کاردرمانی شروع شود کودک پیشرفت بیشتری را نشان می دهد.

علت اختلالات گفتاری چیست

اختلالات گفتاری چیست

 از دیدگاه بسیاری از صاحب نظران و محققان،گفتار و زبان دو اصطلاح و واژه متفاوت هستند. اختلالات گفتار و زبان که به عنوان اختلالات ارتباطی شناخته می‌شوند نیز به صورت…
کاردرمانی نوزادان

مشکل بیرون آمدن زبان- دندان قروچه- درمان شلی زبان و لب ها-شلی عضلات صورت در کودکان- دکتر مهدی صابر

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتار درمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید. مشکلات…