نشانه های اوتیسم در کودک یک سال و نیمه

نشانه های اوتیسم در کودک یک سال و نیمه|کودکی با نشانه های اوتیسم|کلینیک تشخیص و درمان اوتیسم دکتر صابر

سر فصل مطالب

پیدا کردن این موضوع که یک کودکی با نشانه های اوتیسم واقعا مبتلا به این اختلال است یا نه ممکن است بسیار دشوار باشد به این دلیل که بسیاری از کودکانی هم که به این اختلال مبتلا نیستند نیز بعضی از این رفتار ها و نشانه های اوتیسم را به دلایل مختلف از خود بروز می دهند. قبل از این که کودک یه سن سه سالگی یا بیشتر برسد، ارزیابی دقیق می تواند نشانه ها و علائم اوتیسم را تشخیص داد. اوتیسم را می توان از همان سنین کودکی مثلا دو سالگی تشخیص داد و حتی ممکن است بعضی پدر مادرها قبل از یک سالگی هم این موضوع را متوجه شوند و درمان ها را زود تر شروع کنند. تشخیص نشانه های اوتیسم در کودک یک سال و نیمه در کلینیک تشخیص و درمان اوتیسم ، در سنین پایین توسط شخص دکتر از این نظر اهمیت دارد که تشخیص زود هنگام و ارزیابی دقیق آقای دکتر موجب شروع شدن هر چه زود تر فرایند درمان شده و بنابراین نتیجه به دست آمده نیز مطلوب تر خواهد بود.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

نشانه های اوتیسم در کودک یک سال و نیمه چیست؟

نشانه های اوتیسم در این سن قابل توجه تر از سنین دیگر است. در سنین یک تا دو سال به منظور پیدا کردن علائم اوتیسم به این بستگی دارد که کودک به رشد کافی خود می رسد یا نه. در فرایند کاردرمانی باید به این نکته توجه کرد که هر چه درمان یک کودک مبتلا زودتر و سریع تر آغاز شود، نتیجه آن مطلوب تر خواهد بود. در این صورت اگر هر کدام از علائم زیر را در کودک خود حس کردید یا نگرانی هایی درباره رشد کودک خود دارید سعی کنید برای اطمینان با پزشک مشورت کنید.

-کودک هیچ علاقه ای برای نگاه کردن به صورت فرد نشان نمی دهد.

-تماس چشمی درستی ندارد.

-به نام خود پاسخ نمی دهد.

-برای دیدن منبع صدا، روی خود را بر نمی گرداند.

-دوست ندارد توسط کسی در آغوش گرفته شود.

-به بازی های معمولی کودکانه علاقع ای نشان نمی دهد.

-از اشارات و حرکات برای صحبت کردن استفاده نمی کند.

-هنگامی که صدای بلندی می شنود، ناگهان از جا نمی پرد.

-درست حرف نمی زند یا اصلا حرف نمی زند. (به طور مثال نمی تواند بیشتر از 15 کلمه حرف بزند.)

-از دیگران کناره گیری می کند.

-روی پنجه پا راه رفته یا اصلا به طور کامل راه نمی رود.

-کاربرد بعضی اشیا همچون قاشق، چنگال و… را نمی داند.

-از کار ها و حرف های دیگران تقلید نمی کند.

-از حرکات بدنی درست استفاده نمی کند.

در نهایت باید به این نکته توجه داشت که هیچ یک از علائمی که در بالا بیان شد، قطعی نیست و الزامی است که یک فرد متخصص در کلینیک تشخیص و درمان اوتیسم دکتر صابر، اختلالات طیف اوتیسم را در کودک زیر دو سال تشخیص دهد و وجود آن را تایید کند.

 

کودکی با نشانه های اوتیسم